Διάσκεψη Τύπου & Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού

Τη Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:00, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Διάσκεψη Τύπου για το Έργο ΑΡΙΑΔΝΗ στην Αίθουσα Δημοσιογραφικών Διασκέψεων του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.

Το Έργο αφορά στο Πρόγραμμα Τηλε-Ψυχολογικής Υποστήριξης των ανήλικων μελών των οικογενειών των βαριά πασχόντων ασθενών που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας, κ. Χριστοφή, καθώς και τον Εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού και Πρώτο Λειτουργό Μέσης Εκπαίδευσης, Δρα Λούη.

Ακολούθως, η Συντονίστρια της Ομάδας Ψυχολόγων, κα Ελίνα Δημητριάδου, και ο Διαχειριστής του Έργου και Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Τηλεπρομηθέα, Τηλεαποκατάστασης και Τηλεϊατρικής, Δρ. Νικόλας Στυλιανίδης, παρουσίασαν αναλυτικά το Πρόγραμμα Τηλε-Ψυχολογικής Υποστήριξης.

Τέλος, η Λειτουργός Πληροφορικής και μέλος της ομάδας υλοποίησης του Έργου, κα Γεωργία Χριστοδούλου, έκανε μία σύντομη πλοήγηση στις Κατηγορίες του Κεντρικού Μενού επεξηγώντας, παράλληλα, και το σκεπτικό διαχωρισμού των τριών ομάδων που εμφανίζονται στην Αρχική Σελίδα:  Α) ΠαιδίΒ) Έφηβος και Γ) Κηδεμόνας.

Η ανάρτηση του Βραβευμένου Σχεδίου που θα φιλοξενείται ως λογότυπο στον ιστοχώρο του Έργου ΑΡΙΑΔΝΗ, έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Μαθητικού Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού