Γίνε κι εσύ Μέλος του Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας (ΦΕΘ)

Η κινητήρια δύναμη του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας είναι τα Μέλη και οι Φίλοι του έργου του.

Μέλος του Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε* είναι διατεθειμένος/η να προσφέρει αφιλοκερδώς με σκοπό τη βελτίωση των προϋποθέσεων παροχής επιστημονικά άρτιων και ανθρώπινων υπηρεσιών προς τον βαριά πάσχοντα ασθενή και την οικογένειά του.

*(το κάθε Μέλος θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του)

Τα Μέλη μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη των σκοπών του Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας προσφέροντας -αν το επιθυμούν- εθελοντική εργασία εντασσόμενοι σε ένα από τους τρεις Τομείς του ΦΕΘ:

Τομέας Α - Αρωγής Ασθενών: Το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, ασθενείς, συγγενείς ασθενών που νοσηλεύθηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, φίλοι του Συνδέσμου και άλλα άτομα που ενδιαφέρονται για τις δραστηριότητες του Τομέα Α μπορούν να εγγραφούν στον Τομέα Α.

Τομέας Β - Έρευνας & Ανάπτυξης: Ερευνητές που συνεργάζονται ή/και συμμετέχουν στις ερευνητικές δραστηριότητες του ΦΕΘ από διάφορους επιστημονικούς χώρους μπορούν να εγγραφούν στον Τομέα Β.

Τομέας Γ - Εκπαίδευσης & Τεκμηρίωσης: Μέλη του επιστημονικού προσωπικού της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Ιατροί, Νοσηλευτές, Κλινικοί Διαιτολόγοι, Κλινικοί Φαρμακοποιοί, Λογοθεραπευτές, Κλινικοί Ψυχολόγοι κ.λπ.) μπορούν να εγγραφούν στον Τομέα Γ.

Ο εθελοντισμός, εξάλλου, είναι τρόπος ζωής και συνδέεται με την κοινωνική αλληλεγγύη, την ανιδιοτελή προσφορά προς τον συνάνθρωπο καθώς και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Ποια είναι τα οφέλη του εθελοντισμού;

Η συμμετοχή στα κοινά προσφέρει στο Μέλος (εθελοντή/τρια) τη δυνατότητα να γίνει ενεργός πολίτης, να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία, προσόντα, νέους φίλους, να αναπτύξει δεξιότητες επικοινωνίας, να μπορεί να συνεργάζεται με μέλη ομάδας και παράλληλα να αισθάνεται υπερήφανος που αφιερώνει μέρος από τον ελεύθερό του χρόνο για να βοηθήσει το συνάνθρωπό του.

Τι χρειάζετε να κάνετε:

Εάν επιθυμείτε να γίνετε Μέλος (εθελοντής/τρια) και να συμβάλετε ενεργά στη διεύρυνση της δράσης του Συνδέσμου μας, παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους και ολοκληρώσετε με επιτυχία την υποβολή της μέσω του ιστοχώρου του Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας. 

Γραφεία Φόρουμ Εντατικής Θεραπείας

Διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 71, Kantara Court, 5ος Όροφος, Γρ. 51, Τ.Θ. 12624, Τ.Τ. 2251, Στρόβολος, 2012, Λευκωσία
Αριθ. Επικοινωνίας: 22-001368, 22-603781, 22-603809
Φαξ: 22-604328
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.